Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش درباره جزئیات بودجه آموزش و پرورش در سال ۹۹، اظهار کرد: کل بودجه کشور ۸ درصد رشد دارد که این عدد در بخش درآمدی ۹ درصد و در بخش هزینه‌ای ۷ درصد است.

وی افزود: با این حال، وضعیت آموزش و پرورش در بعد اعتبارات هزینه‌ای ۲۲/۳ درصد رشد دارد و بودجه آموزش و پرورش از ۴۷ هزار و ۳۷۹ میلیارد تومان به ۵۷ هزار و ۹۶۲ میلیارد تومان افزایش یافته و با احتساب کل اعتبارات از تبصره‌های یک و ۵، بودجه ما به ۶۴ هزار میلیارد و ۲۶۵ میلیارد تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که علی‌رغم مجموعه محدودیت‌های منابع و افزایش مصارف قطعی و اجتناب‌ناپذیر در کشور این رشد بودجه حاکی از توجه دولت به آموزش و پرورش است، گفت: حدود ۹۶ درصد اعتبارات در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد و اعتبارات استانی ما ۲۳/۷ درصد رشد دارد. سهم ما از کل بودجه کشور ۱۳/۳ درصد است که نسبت به رشد ۱۰ درصدی سال گذشته ‌۳/۳ درصد بیشتر شده است. در واقع، بعد از فصل پژوهش، آموزش و پرورش دومین بخشی است که رشد خوبی را تجربه کرده است.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: تلاش و اقبال دولت، کاستن از مشکلات بودجه‌ای است، اما همچنان نمی‌توانیم بگوییم بودجه کفایت می‌کند. 

وی با بیان این‌که گرفتار مشکلات بودجه‌ای هستیم، گفت: این مشکلات در گذر زمان ایجاد شده و باید به‌تدریج از دایره مشکلات خارج شویم. تدابیری نیز به کار بسته شده است. به عنوان مثال، در سنوات گذشته اعتبار پرداخت حق‌التدریس‌ها در ردیف «سایر» دیده می‌شد اما از امسال در بند «و» که مربوط به حقوق و دستمزد است، قرار گرفته و معلمان حق‌التدریس آزاد نیز حقوق خود را همانند معلمان رسمی سر ماه دریافت می‌کنند. پیگیر حل مشکلات قدیمی و مزمن بودجه‌ای هستیم.

کسری‌های بودجه‌ آموزش و پرورش 

وزیر آموزش و پرورش درباره کسری بودجه این وزارتخانه که به سال آینده منتقل می‌شود نیز بیان کرد: معمولا بودجه آموزش و پرورش سه‌مرحله‌ای تنظیم می‌شود. نخست، لایحه بودجه است. دوم، تخصیص بیش از سقف است. هر سال تخصیص ما به ۱۱۰ درصد هم می‌رسد و بخشی هم معمولا به سال بعد انتقال پیدا می‌کند که برای آن اعتبار تامین می‌شود. تلاش کردیم کسری‌هایی که به سال ۹۹ منتقل می‌شوند قابل توجه نباشد.

وی افزود: مطالبات منتقل شده از سال ۹۷ به ۹۸، ۶۷۰ میلیارد تومان بود که تا کنون ۵۰۰ میلیارد تومان آن محقق شده و ۱۷۰ میلیارد تومان دیگر باقی مانده است.

تسویه مطالبات معلمان خارج از کشور ظرف یکی ۲ ماه آینده

حاجی‌میرزایی درباره مطالبات انباشته شده از سال‌های گذشته گفت که این مورد عمدتا به مطالبات معلمان خارج از کشور بازمی‌گردد. احکامی از آنها در سال‌های گذشته اجرا نشده بود که طرح دعوا کرده‌اند، حکم وحدت رویه صادر و آموزش و پرورش موظف به پرداخت آن شده است. بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان از این مطالبات بحق آنها تسویه شده و باقیمانده نیز طی یک تا ۲ ماه آینده پرداخت می‌شود.

افزوده شدن ۱۷ درصد به فوق‌العاده شغل معلمان 

وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش حقوق معلمان و برنامه‌های رفاهی این وزارتخانه برای فرهنگیان نیز توضیح ارائه داد:‌ طبیعتا معلمان مانند مابقی کارکنان دولت مشمول افزایش حقوق سالانه که احتمالا ۱۵ درصد است، خواهند بود. علاوه بر آن، با اجرای طرح رتبه‌بندی، به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ درصد به حقوق آنها افزوده می‌شود و برای معلمان در طرح تمام‌وقت که ۶ ساعت اضافه تدریس دارند نیز حدود ۱۷ درصد به فوق‌العاده شغلشان افزوده می‌شود.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: اما باید توجه داشت که معلمان همانند دیگر کارکنان دولت اضافه‌کار و خدمات رفاهی ندارند و باید برای افزایش فوق‌العاده شغل‌شان تمهید کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان نیز اظهار کرد: تلاش می‌کنیم احکام رتبه‌بندی تا بهمن‌ ماه صادر شود. بیش از ۷۰۰ هزار معلم مشمول این طرح هستند و بررسی پرونده‌های صلاحیت معلمان در هیات‌های ممیزه استانی کمی زمان‌بر است، اما هر زمان احکام صادر شود، اعمال افزایش‌ها از مهر ماه خواهد بود.

کد خبر 473107 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش حقوق و دستمزد بودجه کل کشور رتبه‌بندي معلمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش حقوق و دستمزد بودجه کل کشور رتبه بندي معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درامد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این تغییرات بر اساس حکم مندرج در بند ر تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ اعمال شده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: این درآمد طبق حکم قانون بودجه صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد. این برای نخستین بار است که از سازوکار مالیات ارزش افزوده برای پوشش افزایش هزینه های مرتبط با حقوق بازشستگان استفاده شده است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902822

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟