Web Analytics Made Easy - Statcounter

با صدور مجوز ترمیم نظام رتبه بندی فرهنگیان، هنوز احکام جدید معلمان متناسب با این مجوز صادر نشده است. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۵ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در مهر ماه سال گذشته با پیگیریهای انجام شده در دولت و مجلس نظام رتبه بندی فرهنگیان اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس احکام حقوقی معلمان  در  پنج رتبه مختلف بر حسب سوابق کاری، تحصیلی و غیره با هدف رعایت عدالت در پرداختها طبقه بندی شد.
به گزارش تسنیم، در اواخر سال 98 موضوع افزایش 50 درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی سازمان برنامه و بودجه به دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف ابلاغ شد.
 بر همین اساس، این ابلاغیه مشمول وزارت آموزش و پرورش نیز شد، به این ترتیب در حالی که از مهرماه سال 98 پرداخت حقوف فرهنگیان بر حسب نظام رتبه بندی فرهنگیان آغاز شده بود در اسفند ماه سال قبل افزایش 50 درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری نیز اعمال شد.
 یکی از نکات جالب توجه در خصوص احکام حقوقی فرهنگیان این بود که ظاهراً با اجرایی شدن نظام رتبه‌بندی میزان افزایش حقوق میانگین چند صد هزار تومانی در احکام معلمان اعمال شده بود اما پیامهای فرهنگیان حاکی از آن است که با تلفیق نظام رتبه بندی و افزایش 50 درصد امتیازات این رقم تغییر کرده است. پیگیریها نشان میدهد این تغییرات در پرداختها ناشی از تلفیق مبهم نظام رتبه بندی و افزایش 50درصدی امتیازات فصل دهم بوده که این موضوع موجب انتقاد فرهنگیان نیز شده است.
این رویه مباحث انتقادی مختلفی را ایجاد و در نهایت رییس سازمان برنامه و بودجه برای تعیین‌تکلیف موضوع در هفته‌های ابتدایی سال جاری جلساتی را با نمایندگان تشکلهای فرهنگیان برگزار کرد. 

پیگیری صدور احکام جدید تا هفته معلم
همزمان با برگزاری این‌جلسات از سوی نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام شد که ترمیم نظام رتبه بندی فرهنگیان از ابتدای سال 99 در دستور کار قرار گرفته و احکام جدید معلمان بایستی تا پایان هفته معلم صادر شود.

احکام جدید فرهنگیان بر اساس نظام رتبه بندی تا هفته معلم صادر خواهد شدرتبه‌بندی معلمان ترمیم شد/ صدور احکام جدید تا هفته معلمامروز آخرین روز هفته معلم است اما پیگیری نشان می‌دهد هنوز احکام جدید متناسب با وعده ترمیم رتبه بندی فرهنگیان صادر نشده است.

آنطور که از لا به لای مباحث رییس سازمان برنامه بودجه در لایوهای اینستاگرامی مشخص شد حدود 5 هزار میلیارد تومان برای ترمیم نظام رتبه بندی فرهنگیان در نظر گرفته شده بود که صدور مجوز مربوطه می‌تواند به افزایش قابل قبولی در احکام حقوقی فرهنگیان منجر شود.

صدور مجوز ترمیم نظام رتبه بندی فرهنگیان
گفتنی است،  در هشتم اردیبهشت ماه مجوز ترمیم نظام رتبه بندی فرهنگیان از سوی  سازمان برنامه و بودجه صادر و به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده است.
 حالا با صدور  مجوز مذکور در هفته اول اردیبهشت ماه، این سوال مطرح می‌شود که چرا احکام جدید معلمان از سوی وزارت آموزش و پرورش صادر نشده است.

انتهای پیام/

R1389/P/S7,77/CT7 واژه های کاربردی مرتبط سازمان برنامه و بودجه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه مجوز ترمیم احکام جدید هفته معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است