Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: آموزش و پرورش باید احکام رتبه‌بندی معلمان را صادر کند و برای این کار نیازی به مصوبه دولت نیست. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۱ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

حمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در واکنش به توئیت اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره رتبه‌بندی معلمان، عدم صدور احکام رتبه‌بندی و ادعای وزیر آموزش و پرورش مبنی بر لزوم اخذ مصوبه دولت برای اجرای رتبه بندی اظهار کرد:  جلسات تشکل‌های معلمان با آقای نوبخت برگزار و موضوع رتبه‌بندی معلمان در آنجا بحث و بررسی شد و در نهایت درباره رتبه‌بندی به دو جمع‌بندی رسیدیم که تشکل‌های معلمان نیز آن را تأیید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمع‌بندی نخست این بود، طرح موسوم به رتبه بندی معلمان که از اول اسفند 98 تحت تأثیر امتیازات فصل 10 قانون مدیریت خدمات کشوری قرار گرفت و حذف شد، مجدد احیا شود تا معلمان از مزایای آن بهره‌مند شوند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: جمع‌بندی دوم این بود که لایحه‌ رتبه‌بندی از سوی دولت به مجلس ارائه شود تا رتبه‌بندی به قانون تبدیل شود و دیگر مشکلی برای آن ایجاد نشود.

ادامه بلاتکلیفی معلمان با رتبه‌بندی/نوبخت: رتبه‌بندی از این پس از توان من خارج استعلت امتناع آموزش و پرورش از صدور احکام رتبه‌بندی معلمان چیست؟!/ مصوبه دولت نیاز است؟!رتبه‌بندی معلمان ترمیم شد/ صدور احکام جدید تا هفته معلم

اعتبار اجرای رتبه‌بندی در بودجه 99 لحاظ شده بود

میرزاده ادامه داد: مقرر شد طرح موسوم به رتبه بندی که از قبل اجرا می‌شد، ادامه داشته باشد و از آقای نوبخت خواستیم پول و مجوز آن را ارائه دهد البته پول رتبه‌بندی در بودجه 99 لحاظ شده بود؛ سازمان برنامه و بودجه در تاریخ 8 اردیبهشت شیوه نامه رتبه‌بندی را به آموزش و پرورش ابلاغ کرد تا بهانه‌ای برای مجوز نداشته باشد و مبلغ آن هم محاسبه شد تا احکام را در هفته معلم صادر کنند.

وی متذکر شد: کار لازم سازمان برنامه و بودجه برای اجرای رتبه بندی تمام شده است، مجلس هم مخالفتی با آن ندارد حالا آموزش و پرورش باید احکام جدید رتبه بندی را صادر کند حتی اگر به دنبال دائمی شدن رتبه‌بندی و تبدیل آن به قانون هستند باز هم باید این احکام را صادر کنند و نیازی به مصوبه دولت نیست.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس متذکر شد: پرسش این است وقتی اول اسفند می‌خواستند احکام امتیازات قانون مدیریت را بزنند که براساس آن به حقوق اداری‌ها مبالغ قابل توجهی اضافه شد، با توجه به اینکه گفته شده بود دستگاه‌هایی می‌توانند آن را اجرا کنند که پول داشته باشند و آموزش و پرورش هم پولی ندارد، چگونه احکام را سریع صادر کردند؟ چرا آنجا به مصوبه دولت نیاز نداشتند؟! چون قرار بود حقوق وزارتخانه‌ای‌ها اضافه شود، نیازی به مصوبه دولت نبود؟! الان هم می‌توانند با توجه به ابلاغیه سازمان برنامه و بودجه، بدون مصوبه دولت احکام رتبه‌بندی را صادر کنند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معلمان رتبه‌بندی معلمان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معلمان رتبه بندی معلمان معلمان رتبه بندی معلمان سازمان برنامه و بودجه نیازی به مصوبه دولت رتبه بندی معلمان احکام رتبه بندی آموزش و پرورش صدور احکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه